GINOP-2.1.8-17

Két Salamon Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság támogatói okirata 2018.04.19-én lépett hatályba.

Szerződés száma: GINOP- 2.1.8-17-2018-01827
Támogatás összege: 13 289 934 Ft
Összköltség: 26 579 869 Ft
Támogatás intenzitása: 50%
Projekt befejezési dátuma: 2019.05.27.

Két Salamon Bt.
Robothegesztő cella beszerzése

A projektben a munkaerőpiaci változások és a megrendelői igények változása miatt, beszerzésre került egy FD B4LS Robothegesztő cella. Az FD B4LS ipari robot a legmegfelelőbb megoldás a hegesztés és kezelési feladatok automatizálására. A terméket kiemelkedő minőség, intuitív vezérlés, kompakt és környezettudatos kialakítás jellemzi. A robotkaron keresztülhaladó kábelkialakításnak köszönhetően kiemelkedő hegesztési teljesítményt biztosít. Működőképesség és fenntarthatóság szempontjából ideális hegesztő megoldás. A kis munkadaraboktól a nagyobbakig, bármely feladat elvégzésére alkalmas. A robotforgató vezérlése az oktatási-vezérlő panel (touch panel) segítségével működik.

 

A MULTI-SYNCROMOTION funkció a hegesztőrobot és a külső tengelyek összehangolt működését biztosítja. Így megfelelő a hegesztési gyorsaság a robot egyidejű mozgásával az egész hegesztési folyamaton keresztül, illetve optimális hegesztőpisztoly pozícionálás és jelentősen könnyebb hegesztőprogram előkészítés érhető el.

A vezérlő egység egyidejűleg vezérli a pozícionáló berendezést, valamint a robotkart. Ideális hegesztő és vágógyorsaságot biztosít a robot és a külső tengelyek valós idejű mozgatásával az egész hegesztési folyamaton keresztül. Optimális hegesztőpisztoly pozicionálást, könnyebb programozást tesz lehetővé.

FD B4LS Robothegesztő cella segítségével a jelenlegi tevékenységeinkhez kapcsolódóan lényegesen módosított és jobb minőségű termék, jött létre.